Om Podcast Studio

Vi har bygger et podcast studie som nemt kan bookes online til priser som næsten er for gode til at være sande.

Vores mission er at skabe god lyd med enkelte midler. Vi vil lave et kreativt miljø hvor du trygt kan lave dine podcasts med gæster og på udstyr som er nemt at betjene.


Vi hjælper dig i gang med optagelserne og hjælper dig med at “udkomme” hvis du har behov for det. Kontakt os via e-mail eller hotline

Åbningstider er:

Mandag: Lukket
Tirsdag: 11-18
Onsdag:11-18
Torsdag:11-18
Lørdag: 10-16
Søndag: 10-16

Du kan, hvis du vælger vores abonnementservice optage på alle tidspunkter af døgnet og helt ubegrænset.

F.A.Q

Vores podcast studio, kræver ikke en tekniker. Når du starter og afslutter din studiosession 1. gang, vil en medarbejder være til rådighed for at hjælpe med, at du får filerne med hjem. Hvis du er helt ny i et studie, hjælper vi dig godt i gang.

Vores podcast studio leje er primært en DIY løsning, så vær opmærksom på, at vi kun hjælper dig i gang og vil ikke være tilstede eller kan hjælpe med dit indhold.

Ring til os for mere info om dette 71995005

Enten via multitrack optaget af et lille SD-kort som er monteret bagerst på mixerpulten. SD-kortet optager en færdig stereofil imens multitrack optager alle spor + stereospor med eller uden effekter fra pulten. Du flytter derefter sessionen til en medbragt harddisk (som kan læse mikroSD kort eller computer. RØDEanbefaler disse kort: Sandisk Ultra microSD UHS-1 og Samsung EVO Plus MicroSDXC i forskellige gb størrelser.Du må gerne medbringe dine egne kort ellers kan du købe et hos os.

Der er kun et par ting, du skal have med…

Mobilepayløsning for betaling af din studietid.
Computer med harddisk eller USB-drev med tilstrækkelig plads til at overføre optagelsesfilerne fra din session. Lydfiler til at importere til vores pult. RØDE anbefaler disse kort: Sandisk Ultra microSD UHS-1 og Samsung EVO Plus MicroSDXC i forskellige gb størrelser, du gerne medbringe dine egne kort, men du kan også tilkøbe vores.

Vi tillader generelt ikke at man medbringer sit eget udstyr, så som erstatningsmikrofoner. Hvis du har et lydprojekt, der kræver specifikt udstyr, som ikke er tilgængeligt i vores studie, bedes du ringe til os før du bestiller din tid, så vi kan tale om mulighederne. Ring på 71995005.

Nej men du skal læse vores lejebetingelser, dem får du mere info om når du bestiller tid.
Hvis du gerne vil gennemgå dette dokument, inden du bestiller en tid, kan du læse dem hér. Spørgsmål ? Så bedes du kontakte os på 71995005.

Ja, Sturlasgade har generelt rigeligt af ledige p-pladser. Af og til om dagen er parkering direkte udenfor studiet begrænset. Der er dog masser af parkeringspladser tilgængelige på bagsiden af vores studie mod betaling.

Er du blevet forhindret i at benytte din bookede tid, så skal du sende os en mail. Aflysningen skal ske senest 24 timer før, så slipper du for en opkrævning af timeleje. Du aflyser på hello@podcaststudio.dk