lidt om os

Om Podcast Studio

Podcast studio er det første fuldt integrerede podcast produktions studier i København. Uanset om du lige er begyndt, eller er en erfaren broadcast professionel, er vores studie perfekt til dig!

I studiet råder du over 4 stk mikrofoner til dig og dine gæster med automatisk niveau indstilling og one-touch-optagelse på et microSD-kort. Du kan bogstaveligt talt indspille din første podcast inden for få minutter efter at du har benyttet vores studie.


Vi har bygget et podcaststudie som nemt kan bookes online til priser som næsten er for gode til at være sande.

Vores mission er at skabe god lyd med enkelte midler. Vi har lavet et kreativt miljø hvor du trygt kan lave dine podcasts med gæster og på udstyr som er nemt at betjene.

Vi hjælper dig i gang med optagelserne og hjælper dig med at udkomme, hvis du har behov for det. Studiet er ikke bemandet i åbningtiden, men vi er altid online på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål.

I studiet finder du en RødeCaster Pro som gør podcasting til en leg. Det er mildest talt “plug’n’play” for den uprøvede i podcast-land. Systemet er nemt at forstå og tager ganske få minutter at sætte sig ind i. Vi skal nok guide dig inden du går i gang.

Udover selve RødeCaster Pro finder du 4 stk. dynamisk mikrofoner af høj klasse beregnet til blandt andet Podcast optagelser. Procaster’en tilbyder et tæt polarmønster og en frekvensrespons som er skræddersyet til stemmen. Den er perfekt i enhver situation hvor en robust mikrofon med sublim støjafvisning er påkrævet.
Udover hovedtelefoner, styrer du podcasten med en MacBook Pro som både kan optage (foruden SD-kortet) men også afspille lyd i din podcast.

SÅDAN LYDER STUDIET