Kom godt i gang

Podcast Studio

#happypodcasting

Vi er altid online og klar til hjælpe dig hvis du har spørgsmål til studiet og funktionaliteterne. Du kan fange os via hello@podcaststudio.dk eller via telefon: +4571995005 

Enkelt & nemt

Du skal følge denne guide for at få succesfulde optagelser med hjem.

1
Når du ankommer til studiet skal pulten være slukket. Er den ikke det, så skal du slukke den og tænde den igen. 

2
Du skal sikre dig at studiets generelle stand er OK, at der ikke er efterladt mad og drikkevarer og alt virker som det plejer – Gør det ikke det, så skal det meldes omgående på 71995005 

3
Dernæst skal du indstille pulten, så den lyder bedst. Vi har lavet en guide til hvorledes du loader et “snapshot”  (Det er video 1. nedenfor) Du skal “formatere/slette” mikroSD-kortet hver gang du skal optage. Denne proces er ligeledes beskrevet i video 1.

4
Hvordan får du dine optagelser med hjem ? Du skal se video 2 men vær opmærksom på at filerne først skal kopieres ud på skrivebordet på PC’en FØR de overføres via en fildelingstjeneste. 
ALTSÅ:
Først når de er på PC’en skal du sende dem. Filerne kan bagefter smides over i PC’ens skraldespand – men slet dem ikke hvis der nu er sket en fejl, så ligger de der. (skraldespanden tømmes hver 30.dag)


Alle andre måder at overføre filer på kan ikke anbefales og det er på eget ansvar. Følges denne guide ikke kan vi ikke garantere at du får dine filer korrekt med hjem. 

5
Tjek dine optagelser inden du går. Det er for sent at opdage optagefejl når alle er gået. Filerne kan lyttes på internt på pulten ved at gå i hovedmenuen og “podcast” her kan du lytte på dine optagelser.
Se hvordan via dette link.
https://youtu.be/RD9OhSKjYV4?t=18

HUSK AT TRYKKE “REC” FOR OPTAGELSE. 

God fornøjelse